Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Social media

​Onze brigade vind je ook terug op social media. Via onze social media-accounts verspreiden wij het laatste nieuws en informatie over evenementen. Ook plaatsen we regelmatig foto's tijdens oefeningen en andere activiteiten.

Instagram

Wanneer je een Instagramaccount hebt kun je ons hier terugvinden.

Facebook

Wanneer je zelf een Facebookaccount hebt kun je ons hier liken en/of volgen. Hieronder vind je een overzicht met onze laatste posts:


Twitter

Wanneer je zelf een Twitteraccount hebt kun je ons hier volgen. Hieronder vind je een overzicht met onze laatste tweets:


« Terug naar de overzichtspagina

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.

Laatste nieuwsberichten:

Regenachtige maar geslaagde bewaking Intocht Sinterklaas (20-11)

20-11-2023: Zaterdag kwam Sinterklaas aan in het regenachtige Middelburg, uiteraard waren wij hier ook aanwezig om te zorgen voor de veiligheid van alle toeschouwers.

Lees verder »

Last minute filmdag (04-11)

04-11-2023: Slecht herfstweer gooide roet in het eten, het kartel- en handelsspel werd uitgesteld. Gelukkig organiseerde een aantal leden een 'last minute filmdag' zodat kinderen die dit wilden in het Clubhuis gezellig film konden kijken!

Lees verder »
Bekijk het complete nieuwsarchief » Bekijk nieuwsarchief »

Vragen en afmelden

Voor alle vragen over onze trainingen kun je in het bad contact opnemen met de coördinator. Je kunt je vraag ook stellen via Facebook (chatbericht) of e-mail. Je kunt ook bellen naar 0118-820211 (Roland). Afmelden voor één van de lessen doe je via dit e-mailadres.