Over de club: Doneren en sponsoren

 
Als u niet zelf wekelijks wilt zwemmen of wilt oefenen in het redden van drenkelingen, maar wel het belang van onze reddingsbrigade ziet, kunt u ons steunen door donateur of sponsor te worden.

Door uw geldelijke bijdrage helpt u ons de verdrinkingsdood te bestrijden. Als u op onze website heeft rondgekeken weet u inmiddels dat wij naast het opleiden van kinderen (en volwassenen) ook veel praktisch werk doen, zoals bewakingen en rampeninzet. Veel van de daarmee verbonden kosten worden niet gesubsidieerd.

De financiering daarvan komt voort uit inzamelingen, acties, donateurs en sponsors.

Als particulier kunt u ons steunen door u aan te melden als donateur. U krijgt onze tweewekelijkse nieuwsbrief (als u daar geen prijs op stelt even vermelden) en u bent welkom bij al onze activiteiten.

Donateurs betalen minimaal € 50,00 per jaar. Uiteraard kunt u ook eenmalig (of jaarlijks) een lager bedrag aan de brigade geven. Wij zijn blij met elke steun. Aanmelden als donateur? Klik hier!

Bedrijven
Een andere mogelijkheid is dat u uw bedrijf sponsor van de Van Dixhoornbrigade maakt. Dat kan als u eigenaar of bedrijfsleider bent, maar ook door als werknemer van een bedrijf uw directie te overtuigen van het grote belang van reddingsbrigades, in het bijzonder natuurlijk de Van Dixhoornbrigade, voor onze maatschappij.

Sponsoring door bedrijven kan middels een jaarlijkse financiële bijdrage, dan wel door het schenken van goederen. Voor informatie en afspraken aangaande sponsoring neemt u contact op met onze voorzitter. De Van Dixhoornbrigade is het toch dubbel en dwars waard om gesteund te worden?! Meer weten? Klik hier!

Publiciteit
In 2012 werden wij in het zonnetje gezet door Specsavers Middelburg. Hier leest u er alles over. Uw steun kan ook publiciteit opleveren in de pers, zo is wel duidelijk geworden bij de Specsavers-actie: er kwamen artikelen op onder meer HVZeeland.nl, in de PZC en in De Faam.

Ook in 2009 kregen wij een mooie schenking: een complete reddingsvlet! Deze werd door sponsor Heerma overhandigd tijdens Film by the Sea. Ook dit leverde aandacht van de media op. Zie Omroep Zeeland, de PZC en o.a. HVZeeland.nl.
           
       

« Terug naar Over de club 
 


 

 

Contact met de voorzitter:
Leo Wolterman
• Tel: 0118 - 636353 (na 19.30 uur)
• E-mail: voorzitter@vandixhoornbrigade.nl