Over de club: Clubhuis

» Ons clubhuis aan de Dokstraat in Middelburg.
 
 
Natuurlijk beschikken wij ook over een gezellig en gebruiksvriendelijk clubhuis. Hier worden vergaderingen gehouden en cursussen gegeven, maar het wordt ook gebruikt voor vele andere dingen zoals onze jaarlijkse playbackshow en allerlei evenementen.
 
De gezellige zithoek en een vrije wand zijn voorzien van prachtige graffitti-kunstwerken. Op vrijdagavond is ons clubhuis voor onze leden opengesteld om gezellig na te praten.
 
Achter ons clubhuis hebben we nog een garage waar de vletten en andere materialen van onze rampeneenheid staan opgeslagen.
 
Een korte routebeschrijving (vanaf het NS station in Middelburg):
- Direct na het passeren van de Stationsbrug rechtsaf de Loskade op.
- 2e straat links (na Schelfhorst) en vervolgens 2e straat rechts (Dokstraat). Het clubhuis is het laatste huis aan de rechterzijde.
- Indien u wilt parkeren dan dient u rekening te houden met het feit dat het clubhuis in een parkeer vergunningsgebied ligt.

U kunt uw auto het beste parkeren aan de Loskade (betaald parkeren, maandag tot en met zaterdag dagelijks tot 20.00 uur!) en het laatste deel gaan lopen (circa 2 tot 3 minuten). Een andere optie is het parkeren van uw auto in de parkeergrage aan de Kousteensedijk (vlakbij de rechtbank en de bibliotheek). Dit is op loofafstand van ons clubhuis en u kunt hier uw auto gemakkelijk langere tijd laten staan.


Grotere kaart weergeven
        

« Terug naar Over de club 
 


  

 

Adresgegevens clubhuis:

Clubhuis D'Ouwe Werf
• Dokstraat 24, Middelburg
• Telefoon: 0118 - 626585