Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuwsbrief

Om al onze leden op de hoogte te houden van alle activiteiten binnen onze brigade, verspreiden wij regelmatig een digitale nieuwsbrief. Leden, hun ouders/verzorgers en andere belangstellenden kunnen zich hiervoor gratis aanmelden via onderstaand formulier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

* indicates required

 

Heb je een berichtje voor onze nieuwsbrief of heb je een vraag over de nieuwsbrief? Stuur dan even een e-mail naar info@vandixhoornbrigade.nl.  

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.

Laatste nieuwsberichten:

Sinterklaasfeest in het zwembad (04-12)

04-12-2021: Zaterdagochtend hadden we maar liefst vier Pieten op bezoek in het zwembad. De Pieten hielpen ons met leuke spelletjes. We deden Pietengym, maar dan in het water! Na afloop hadden de Pieten nog een leuke verrassing voor ons: pepernoten en een lekkere chocoladeletter.

Lees verder »

Coronamaatregelen per 28 november (update) (28-11)

28-11-2021: Sinds zondag 28 november 2021 gelden weer aanvullende coronamaatregelen vanuit de Rijksoverheid. Deze hebben ook invloed op onze lessen want na 17.00 uur moeten ook zwembaden gesloten zijn. Onze lessen op de vrijdagavonden komen hiermee te vervallen.

Lees verder »
Bekijk het complete nieuwsarchief » Bekijk nieuwsarchief »

Vragen en afmelden

Voor alle vragen over onze trainingen kun je in het bad contact opnemen met de coördinator. Je kunt je vraag ook stellen via Facebook (chatbericht) of e-mail. Je kunt ook bellen naar 0118-820211 (Roland). Afmelden voor één van de lessen doe je via dit e-mailadres.