Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Sinterklaasfeest in het zwembad (03-12-2019)

Click to view full size image

Zaterdag vierden we het jaarlijkse Sinterklaasfeest in het zwembad. Van Sinterklaas hadden we een week eerder al een mooie brief gekregen dat hij ervoor zou zorgen dat er Pieten op bezoek zouden komen. Wel zeven Pieten kwamen even na 08.00 uur het bad in. Sommige van hen klommen op de duikplanken, anderen kwamen alle kinderen een hand, een boks of een high-five geven.

Vervolgens deden we allerlei leuke spelletjes, natuurlijk in het Sinterklaasthema. Na afloop bleek dat de Pieten ook nog wat lekker in de schoenen hadden gestopt en alle junior redders kregen ook nog een heus Pietendiploma. Tot volgend jaar?!

Alle foto's vind je in het fotoboek.

 

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.