Nieuws: Tropisch en spetterend einde seizoen 2018-2019 (29-06-2019)

 

Het seizoen 2018-2019 eindigde met 2 evenementen in tropische temperaturen. De eerste editie van het Kanaalzwemmen op vrijdag 28 juni 2019 was een groot succes. Enthousiast werd er gezwommen vanuit de Haven onder de Spijkerbrug en dan langs de kade richting Zeeuwse Bibliotheek en terug. Daarna was het nagenieten in het Clubhuis. Was je er niet bij en wil je toch nagenieten, dat kan natuurlijk, want de foto's vind je hier.

 

Op zaterdag 29 juni was het dan weer tijd voor een echte klassieker onder de evenementen. De Jeugdstranddag. Op het strand van Dishoek bij maar liefst zonkracht 8 en temperaturen rond de 30 graden waren het vooral spelletjes in de branding. Maar ook was er voor het eerst sinds jaren weer een dusdanige golfslag dat we met z'n allen konden varen! De foto's van deze editie vind je hier.

 

Komend zwemseizoen start op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus. Voor leden van de vrijdagavond (2e en 3e zwemuur, dus vanaf 19.00 uur) en leden van ons kader is er een week eerder een heuse Pré Season BBQ-Party om vakantieavonturen uit te wisselen. Opgave is verplicht! En eenvoudig, even een mailtje naar ec@vandixhoornbrigade.nl. Meer informatie is te vinden in onze agenda.

 

Een hele fijne zomervakantie!

 

Click to view full size image

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht