Nieuws: And the winner is... (10-03-2019)

 

Click to view full size image

 

Op 9 maart was de Kaderdag. Deze dag vindt elk jaar plaats als bedankje aan alle mensen die zich vrijwillig inzetten voor de brigade. Onze brigade kan niet zonder al die mensen die zich inzetten om er week na week een succes van te maken. Niet iedereen kon aanwezig zijn op de Kaderdag, maar ook voor hen die er niet waren bedankt voor alle inzet!

 

Na een heerlijke kipmaaltijd werd er een spannende quiz van 10 ronden gespeeld binnen 10 thema's tussen de Pipo’s, The Inbetweeners en de Benidorm Basterds... mag u raden hoe de groepen verdeeld waren! Er konden punten verdiend worden, er kon een joker ingezet worden en er konden punten gestolen worden. De Pipo's eindigden met 44 punten op een 3e plaats, de Benidorm Basterds zaten op een mooie 65 punten, maar The Inbetweeners wisten met 79 punten de strijd te winnen.

 

Uiteindelijk mochten The Inbetweeners in een finaleronde bepalen wie de ultieme winnaar van de avond was. De uitkomst was eigenlijk van te voren al bepaald, al weken gonsde het in het geruchtencircuit dat een quiz een uitgemaakte zaak zou zijn. Thijs maakte zijn favorietenrol waar, hoewel hem het vuur door de andere Inbetweeners behoorlijk aan de schenen werd gelegd! Hij ontving de felbegeerde Gouden Uil en is voor minimaal een jaar de wijsgeer van onze brigade.

 

Foto's van deze geslaagde Kaderdag vind je hier.

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht