Nieuws: Vijf Pieten bezoeken de zaterdagochtendles (03-12-2018)

 

Click to view full size image

Vorige week werd een brief bezorgd bij de onze brigade waarin de Sint aankondigde dat hij Pieten zou sturen naar de zaterdagochtendles. Bij het horen van Sinterklaasliedjes verschenen er zaterdagochtend drie Pieten in het zwembad. Na wat geharrewar kwamen er nog twee te voorschijn, eentje klom zelfs over de muur en zeilde als een acrobaat langs de paal naar beneden!

 

De groep werd in drieën gesplitst en toen begon het serieuze werk. De ene groep ging over de daken rennen, over de gladde mat in het water, waarbij er natuurlijk pakjes te versjouwen waren. Aangemoedigd door de Pieten die dat allemaal toch niet durfden.

 

De andere groep ging pakjes in de schoorstenen gooien vanaf het dak, vandaag natuurlijk de lage duikplank! De Pieten keken met bewondering toe en beklommen zelf ook maar eens de hoge duikplank, poeh, hoog zeg!

 

De derde groep ging rijden op Americo, zittend op de tubes werden ze door de baan heen en weer getrokken door de sterkste instructrices die de brigade heeft. Dat vonden de Pieten maar wat gek, ze mogen nooit rijden op Americo en ze wisten niet dat hij een zeepaard was.

 

Afscheid met een vrolijke Pietendans. De Pieten zagen kans de schoenen nog te vullen en gaven bij de uitging nog echte Duikpietendiploma's mee. Fijne Pakjesavond!

 

De foto's vind je hier.

Bekijk hieronder de video:

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht