Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Doe met je mini Lifeguard mee aan de winactie (23-07-2018)

Deze zomer hebben we een spectaculaire actie!

Zet de lifeguards die we hebben uitgedeeld tijdens de examens op de foto of film en win een prijs!

 

 

De eerst inzending was van Jayden. In een zwembad houden de lifeguards toezicht!

 

 

De tweede inzending is ook heel bijzonder. De reddingsbrigade heeft een speciale haaihamer om haaien te vedrijven. Goed gevonden Stan!

 

 

 

Deze inzending kregen we binnen uit Kroatië en Venetië. Juniors Mees en Stan werden goed in de gaten gehouden tijdens het zwemmen. Ook hebben ze samen met hun #minilifeguardopvakantie stage gelopen bij de Kroatische lifeguards.

Super toffe inzending, heren! De lat ligt nu wel hoog... Ga jij nog op vakantie? Neem je mini lifeguard mee en post je verhaal op Social Media (tag de brigade) of stuur je inzending naar info@vandixhoornbrigade.nl.

 

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.