Nieuws: Kader op schattenjacht door Middelburg (23-04-2018)

 

DSC02315.JPG

Met zomerse temperaturen op 21 april stond de Kaderdag in het teken van geo caching. Door Desmond en Roy was een heuse avontuurlijke schattenjacht uitgezet waarbij de deelnemende teams van punt naar punt (WP in vakjargon) werden geleid. Na de uitleg in het clubhuis gingen de teams fanatiek van start, er waren wat opstartperikelen, maar uiteindelijk was iedereen onderweg.

 

Het ene moment lag het ene team op kop, het andere moment leek het andere team de schat als eerste te gaan vinden. Via Kuiperspoort en Damplein ging het terug richting haven, waar een bloedstollende finale plaats zou gaan vinden.

 

Het ene team STOND vrijwel op de locatie van de schat, het kanon van het VOC-gebouw aan de Maisbaai. Het tweede team ZAG de schat. Het derde team GREEP de schat. Zo waren Edwin, Wouter en Thijs de geo cach champions van 2018. De prijsuitreiking in het clubuis met een heuse ludieke wisseltrofee en wat kleinigheden voor de winnaars. Zij zetten het op feesten tot in de late uurtjes, waarbij Thijs kon bijkomen van de snoekduik waarmee hij de schat had verovert.

 

De Kaderdag vindt elk jaar plaats als bedankje aan alle mensen die zich vrijwillig inzetten voor de brigade. Niet iedereen kon aanwezig zijn op de Kaderdag, maar ook voor hen die er niet waren bedankt voor alle inzet!

 

De foto’s van de schattenjacht en de WP’s vind je hier.

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht