Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Jubileumdag 45-jarig bestaan groot succes (05-03-2017)

33~35.jpg

Eerlijk is eerlijk: Het lintje voor Leo maakte ons 45-jarig jubileum wel erg bijzonder. Maar afgezien van de koninklijke onderscheiding was het jubileumfeest sowieso ook gewoon één groot succes. Er waren behoorlijk wat mensen en gelukkig viel het weer tijdens de puzzeltocht erg mee.

Voor wie er niet bij was: De groep werd opgedeeld in teams en die moesten door heel Middelburg fietsen om vragen te beantwoorden en foto's te maken. Die leverden, samen met gemaakte video's, extra punten op. Edwin, Hugo en Roy hadden heerlijke hapjes verzorgd en Irene en Leo zorgden voor de verdere organisatie én de vragen voor de puzzeltocht.

Foto's
Alle door de leden gemaakte foto's vind je hier. De foto's van Roland van de dag zelf en de uitreiking van het lintje staan hier. Tot slot vind je hier de gastenfoto's. En o ja: de foto's van de pre-party in het zwembad staan hier. Genoeg te bekijken dus ;-).

Lees ook:
Maarten vd Weijden feliciteert brigade (video)
Van Dixhoornbrigade 45 jaar

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.