Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Last minute filmdag (04-11-2023)

Door de slechte weersvoorspellingen werd het kartel- en handelsspel uitgesteld op deze herfstachtige zaterdag. Gelukkig bedachten een aantal 'boeven' en de 'bemanning van de veerboot' een 'last minute filmdag'. Zo konden de leden die zich hadden opgegeven voor het spel als ze dit wilden naar een film komen kijken in het Clubhuis. Een deel van de kinderen was present voor deze kinderfilm over de strandwacht. Onder het genot van een hapje en drankje. En nadat de kinderen naar huis waren konden de overgebleven kaderleden ook nog een filmpje meepakken!

Een korte impressie van onze 'last minute filmdag' zie je hier.

En nu op zoek naar een nieuwe datum voor het kartel- en handelsspel.

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.