Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Bingo! (20-05-2023)

Na de eerste en tweede online bingo vanwege de Covid-19 was de derde bingo dan eindelijk in ons Clubhuis. Met echte 'Van Dixhoornbrigade'-prijzen! Zo waren er verjaardagskalenders van onze brigade. Maar ook handdoeken, speakers, tassen, ... Het was gezellig druk in ons Clubhuis en toen iedereen een plaats had konden de 3 rondes beginnen! We speelden eerst voor de rijtjes en tot slot voor een volle kaart. De kaarten waren niet voorzien van cijfers maar van echte reddingsbrigade-woorden. Zo leerden we nog nieuwe woorden ook! Na elke ronde was er een kleine pauze zodat we konden bijkomen van alle spanning. Meermaals galmde 'bingo!' door ons Clubhuis. 

Aan het einde gekomen bleef een deel van de leden voor de disco. Met dank aan DJ Desmond voor de sfeer! Naast de vrolijke muziek waren er spelletjes en sloten we af met een heuse stoelendans! Eén van onze leden wist hier een heuse hattrick te scoren. Om 22 uur gingen de lichten aan en kon het opruimen beginnen. Moe maar voldaan kijkt de Evenementencommissie terug op een geslaagde bingo en disco. 

Wil je nagenieten? De foto's van onze bingo en disco vind je hier.

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.