Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Een zee van eieren! (08-04-2023)

Op zaterdag 8 april veranderde ons zwembad in een zee van eieren! Bij ons Paaszwemmen maakten we van allerlei 'eieren' een enorm groot ei. Ook speelden we Paastikkertje, moesten we 'eieren' stelen uit de kippenhokken en een gouden ei verbergen in een enorme graspol. Het was genieten geblazen! Na afloop kregen we allemaal een leuke traktatie en konden we naar huis om ook daar eieren te gaan zoeken. Vrolijk Pasen!

Foto's van het Paaszwemmen vind je hier.

Onze volgende evenementen zijn meevaren met de reddingsboot op zaterdag 15 april en een heuse bingo met mooie prijzen (en voor de liefhebbers aansluitend een disco) op zaterdag 20 mei. Meer informatie over deze en andere evenementen vind je in onze agenda. Daar staat ook hoe je jezelf moet aanmelden.

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.