Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Kleine voeten en grote reuzen op de filmdag! (28-01-2023)

Op zaterdag 28 januari was het - na afwezigheid door de bekende Covid-19 perikelen - eindelijk weer tijd voor de filmdag! Ons Clubhuis was omgetoverd in een heuse bioscoop. Om 16.00 uur begon de filmdag met 'Smallfooth', een leuke film over yeti's. Het was genieten, zeker met zelfgebakken popcorn, cupcakes en siroop! Net als in een echte bioscoop was er natuurlijk een pauze. Na de film keken we het filmpje over ons wakzwemmen op Omroep Zeeland en was het heerlijk smullen van alle door de papa's en mama's gebakken pannenkoeken! Rond 18.30 uur kwam er een einde aan deel 1 en vertrok een deel van de kinderen huiswaarts.

Tegen 18.45 uur was de zaal echter alweer gevuld en begon de 2e film, de 'GVR' over een vriendelijke reus naar het boek van Roald Dahl. Popcorn en chips gingen rond en uiteraard liep het goed af, maar niet met de slechte reuzen. Zo kwam er een einde aan de filmdag. Op naar de volgende editie. 

Foto's van de filmdag vind je hier.

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.