Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Jubileumdag groot succes (10-03-2012)

» Extra punten verdienen door je te verkleden? Dat is deze 7 in ieder geval gelukt!
 
 
Kort samengevat: de jubileumdag was een groot succes. Voor wie er niet bij was: Je hebt iets gemist en het duurt nog wel even voordat je weer een kans krijgt.... Zonder gekheid: De opkomst was super (we waren met ongeveer 75 man) en iedereen is de hele dag fanatiek bezig geweest met het invullen van de vragen. Kortom: alles liep zoals gepland.

(Bijna) iedereen was natuurlijk ook druk met fietsen. Want van het clubhuis naar Veere (en terug) is het toch zeker acht kilometer (per keer). En voor de mensen die nog even langs Costuumpje in Arnemuiden moesten voor het lenen van een Bassie- en Adriaanset en nonnen- en paterkledij kwam daar nog eens zeker vier kilometer bij. Maar ja, je moet er iets voor over hebben. Toch?

Maar toegegeven, de rit naar Arnemuiden loonde. Want het team dat deze barre tocht aflegde is toch vrijwel zeker van het binnenslepen van de punten voor dit onderdeel. Datzelfde geldt voor het onderdeel 'breng een appeltaart mee naar de lunch'. Deze werd gesponsord door de EMTÉ Arnemuiden. Natuurlijk bedanken we ook alle anderen die zonder tegenprestatie meewerkten of bijvoorbeeld een reddingsbrigade-sleutelhanger innamen voor het leveren van een ander product. Want de brigade is heel wat nieuwe spulletjes rijker. De één wat nuttiger dan de ander, maar toch...

We bedanken natuurlijk ook iedereen die aanwezig was. En vanuit de aanwezigen bedanken we toch ook maar even Leo Wolterman en Judith Jilesen. Zij hebben de afgelopen periode namelijk behoorlijk wat tijd gestoken in het organiseren van deze zag. Én het maken van de vragen natuurlijk....
 
Van de jubileumdag zijn natuurlijk veel foto's gemaakt. De eerste foto's staan al in het fotoboek op deze site. Er volgen er de komende tijd vast nog veeeeel meer, dus houdt de site en Twitter in de gaten!

Jubileumboekje
Zaterdag werd natuurlijk ook ons inmiddels bekende jubileumboekje nog verder verspreid. Meer over dit boekje vind je hier. Je kunt het boekje natuurlijk ook nog steeds downloaden!

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.