Nieuws: Jubileumdag groot succes (10-03-2012)

 

» Extra punten verdienen door je te verkleden? Dat is deze 7 in ieder geval gelukt!
 
 
Kort samengevat: de jubileumdag was een groot succes. Voor wie er niet bij was: Je hebt iets gemist en het duurt nog wel even voordat je weer een kans krijgt.... Zonder gekheid: De opkomst was super (we waren met ongeveer 75 man) en iedereen is de hele dag fanatiek bezig geweest met het invullen van de vragen. Kortom: alles liep zoals gepland.

(Bijna) iedereen was natuurlijk ook druk met fietsen. Want van het clubhuis naar Veere (en terug) is het toch zeker acht kilometer (per keer). En voor de mensen die nog even langs Costuumpje in Arnemuiden moesten voor het lenen van een Bassie- en Adriaanset en nonnen- en paterkledij kwam daar nog eens zeker vier kilometer bij. Maar ja, je moet er iets voor over hebben. Toch?

Maar toegegeven, de rit naar Arnemuiden loonde. Want het team dat deze barre tocht aflegde is toch vrijwel zeker van het binnenslepen van de punten voor dit onderdeel. Datzelfde geldt voor het onderdeel 'breng een appeltaart mee naar de lunch'. Deze werd gesponsord door de EMTÉ Arnemuiden. Natuurlijk bedanken we ook alle anderen die zonder tegenprestatie meewerkten of bijvoorbeeld een reddingsbrigade-sleutelhanger innamen voor het leveren van een ander product. Want de brigade is heel wat nieuwe spulletjes rijker. De één wat nuttiger dan de ander, maar toch...

We bedanken natuurlijk ook iedereen die aanwezig was. En vanuit de aanwezigen bedanken we toch ook maar even Leo Wolterman en Judith Jilesen. Zij hebben de afgelopen periode namelijk behoorlijk wat tijd gestoken in het organiseren van deze zag. Én het maken van de vragen natuurlijk....
 
Van de jubileumdag zijn natuurlijk veel foto's gemaakt. De eerste foto's staan al in het fotoboek op deze site. Er volgen er de komende tijd vast nog veeeeel meer, dus houdt de site en Twitter in de gaten!

Jubileumboekje
Zaterdag werd natuurlijk ook ons inmiddels bekende jubileumboekje nog verder verspreid. Meer over dit boekje vind je hier. Je kunt het boekje natuurlijk ook nog steeds downloaden!

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht