Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Spetterend einde van 2022! (23-12-2022)

Vanwege ons 50-jarig jubileum vond ons Eindejaarszwemmen niet plaats in het Verenigingsbad maar in het Recreatiebad! Met sfeervolle Kerstmuziek en licht werd het een spetterend zwemfestijn. Heerlijk zwemmen, spelen, door de stroomversnelling, in het bubbelbad of van de glijbaan. Genieten! Al snel was het 20 uur en kwam er een einde aan de pret.

Maar niet getreurd, in het Clubhuis werd het feest voortgezet. Met hapjes en drankjes keken we terug en blikten we vooruit. In een Kahoot werden vragen gesteld over onze brigade in 2022. Niet geheel tegen de verwachting won onze erevoorzitter met een straatlengte voorsprong, maar ook onze huidige voorzitter scoorde hoog! Daarna volgden nog enkele Kahoots en met wederom sfeervolle Kerstmuziek eindigde het zwemjaar 2022.

Foto's van het zwemmen en de borrel vind je hier.

Op 6 januari is er een heuse Nieuwjaarsborrel in ons Clubhuis!

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 januari hervatten we onze lessen weer. Fijne feestdagen en tot in 2023!

 

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.