Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Spetterend seizoenseinde! (09-07-2022)

Een leuke spelles voor de junior redders in het zwembad en daarna de traditionele afsluiter, de Jeugdstranddag in Dishoek! Zo eindigde seizoen 2021-2022 op een spetterende manier! En dan wacht ons dit seizoen een toetje, meevaren met de boten op zaterdag 16 juli...

Als we op het strand in Dishoek genieten is dat met enige weemoed, want er is weer een seizoen voorbij. En wat voor seizoen, met maar liefst ruim 90 gediplomeerden! In de ochtend genoten we eerst nog in het zwembad van een spelles. We probeerden elkaar van de mat te krijgen en we maakten grote bommetjes. Maar het was vooral vrij spelen, een week na de examens.

Op het strand in Dishoek deden we spelletjes, in groepjes en na de lunch met z'n allen. Tot slot een ijsje en na de klim over het duin was de zomerstop een feit. Als je wilt nagenieten, foto's van deze geslaagde zaterdag vind je hier.

Volgende week kun je als toetje nog meevaren, aanmelden via de website. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september start het seizoen. Benieuwd naar de indeling? Het concept staat al op de site, klik hier.

In onze agenda vind je ook al de activiteiten voor het seizoen 2022-2023, kun je die alvast noteren in de agenda! Fijne zomer!

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.