Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Eindejaarszwemmen in juli! (08-07-2022)

Eén week na de examens waren alweer de laatste vrijdagavondlessen van zwemseizoen 2021-2022. Spetterend en met zomerse muziek van DJ Desmond sloten we gezellig het seizoen af! Foto's van de avond vind je hier.

Morgen is de afsluiting voor de zaterdag, eerst spetterend in het zwembad. Daarna voor alle leden de Jeugdstranddag in Dishoek!

Volgende week zaterdag 16 juli kun je nog meevaren met onze reddingsboot! Meld je hier aan.

Het nieuwe zwemseizoen 2022-2023 start op vrijdag 16 en zaterdag 17 september. De concept-indeling staat al hier.

Mocht je niet meer deelnemen aan de activiteiten morgen of volgende week zaterdag dan wensen we je alvast een fijne zomer!

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.