Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: 50-jarig jubileumfeest leden! (21-05-2022)

Op 21 mei was het dan zover, het jubileumfeest voor onze leden! Tegen 14 uur verzamelden we bij 't Klok'uus in 's-Heer Arendskerke. In totaal zo'n 70 leden deden mee aan de activiteiten waarvoor we in 2 groepen werden verdeeld. Zo speelden we Boerengolf waarbij we de bal met groepjes in zo min mogelijk "klompslagen" in een hole dienden te krijgen. In totaal 10 holes. Verder was het een heus gevecht tussen rood en blauw bij het lasergamen! Om 16 uur was het helaas alweer ten einde.

Gelukkig zijn er meer activiteiten voor ons jubileum. Zo gaan we met de leden van de vrijdagavond 2e en 3e uur, de rampenploeg en ons kader in september op kamp! En in oktober volgt nog een grote reünie in de Oostkerk in Middelburg. 

Foto's vind je in ons fotoboek, die worden de komende tijd verder aangevuld. 

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.