Nieuws: Bijna 90 redders doen zwemexamen (18-07-2021)

 

Click to view full size image

Voor sommigen van ons was het even schakelen: op het ene moment bezig zijn met de watersnoodramp in Limburg en daarna meteen aan de slag tijdens de examens in het zwembad. Gelukkig verliep alles soepel en is iedereen - op één uitzondering na - geslaagd. Gefeliciteerd allemaal!

Vorige week deden al verschillende kandidaten mee aan het examen voor ons eigen brigadediploma 'Swim & Survive'. Deze week was het de beurt aan de Junior Redders, Zwemmend Redders en LifeSavers. Niet alle personen die dit seizoen lid werden konden examen doen. Mede vanwege de lockdown konden we hen namelijk niet allemaal op het benodigde niveau brengen. Desondanks deden er in totaal zo'n 90 personen wel daadwerkelijk examen en zoals gezegd met goed resultaat! We willen dan ook de instructeurs hartelijk bedanken voor hun inzet!

Nieuwe seizoen
Omdat we het afgelopen seizoen flink zijn gegroeid in ledenaantal en sommige groepjes wel erg druk zijn geworden, zijn we momenteel aan het kijken naar een betere verdeling van de groepen over de verschillende zwemmomenten. Binnenkort volgt de definitieve indeling op de site, social media en in de nieuwsbrief.

De examenlessen waren de laatste van dit seizoen. Het is nu dus vakantie! We beginnen weer met zwemmen op 10 en 11 september.

In het fotoboek vind je nog wat foto's van de zwemexamens!

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht