Nieuws: Op jacht naar de buit! (26-06-2021)

 

Click to view full size image

 

Op zaterdag 26 juni was het tijd voor de 2e Boevenjacht. Het Meesterbrein was na onze 1e jacht onsnapt en had een grote overval gepleegd. Ze zwierf met haar handlangers door het gebied rond ons Clubhuis. Maar waar lag de buit? Gewapend met portofoons gingen de groepen Middelburg 1-11 tot en met 1-15 op pad. In totaal zwierven er 8 groepjes handlangers door het gebied. Maar het Meesterbrein zelf zwierf ook rond en leverde bonuspunten op! Zodra een groepje was gearresteerd volgde er een vraag en een letter voor de codezin. Tussendoor kwamen er hints voorbij. Onophoudelijk portofoonverkeer was het gevolg (waarbij we even van frequentie moesten wisselen om de strandposten niet helemaal gek te laten worden). 

 

Uiteindelijk trok Middelburg 1-13 aan het langste eind! De locatie waar de buit lag? De Kloveniersdoelen. Terug in het Clubhuis gaven de groepen de Boeven een welverdiend applaus. Ze hadden ook de leukste Boeven opgeschreven. Roodkapje en de Wolf wisten het Meesterbrein te verslaan en kregen de eer om op "het bord" in het Clubhuis vereeuwigd te worden. 

 

De foto's van de Boevenjacht vind je hier.

 

En het Meesterbrein? Dat zint alweer op wraak nu we de buiten hebben meegenomen. Waarschijnlijk komt ze tevoorschijn op zaterdag 9 oktober tijdens het Kartel- en Handelsspel voor alle leden (Kartel- en handelsspel - Agenda - Van Dixhoornbrigade).

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht