Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Spannende speurweek met Cluedo! (27-03-2021)

 

Wat een week! Nadat zaterdag 20 maart bekend werd dat onze voorzitter beroofd was van al het geld van onze brigade gingen bijna 40 hulpinspecteurs samen met inspecteur Maaike op zoek naar de dader.

 

Vanaf maandag tot en met zaterdag waren er elke dag hints en filmpjes. Op zaterdag 27 maart om 18.00 uur vertelde de inspecteur in een heuse persconferentie wie de dader was. Niemand wist wie de dader was... Maar gelukkig waren er dan toch nog prijzen voor 'de rapste inspecteur' en 'de gedegen inspecteurs'.

 

Wie de dader was bleef voor sommigen onduidelijk zo bleek uit de poll die werd meegestuurd. Gelukkig hoefde de dader niet naar de gevangenis en helaas is het Meesterbrein nog altijd voortvluchtig.

 

Hopelijk kunnen we snel weer zwemmen! En in ons nieuwe seizoen volgt er weer een Boevenjacht om het Meesterbrein in te rekenen!

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.