Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Jeugdbingo en start Cluedo (20-03-2021)

 

Helaas kunnen we alle lange tijd niet zwemmen. Op zaterdag 20 maart hielden we onze 2e online jeugdbingo. Gelukkig wisten de leden die meededen de zwemslagen droog voor te doen! En in beeld een heuse reddingsbrigade auto met boot van Lego. 

 

Nadat de prijzen verdeeld waren volgde het filmpje voor Cluedo. Vandaag is het filmpje verstuurd aan de deelnemers en de lijst verdachten is eindeloos. Vanaf maandag 22 maart tot en met zaterdag 27 maart volgt elke dag een hint. Op zaterdag 27 maart om uiterlijk 18.00 uur moet de uitslag binnen zijn. Je kunt nog steeds meespelen! Hints worden ook nagezonden. Je speelt mee met cluedo door even te mailen: ec@vandixhoornbrigade.nl

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.