Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Pubquiz en jeugdbingo (28-02-2021)

 

Omdat we al lange tijd niet meer zwemmen werd eind januari een heuse proef gedaan met een pubquiz. Die viel bij het kader in goede aarde en op vrijdagavond 26 februari was het de beurt aan het kader en de vrijdagavondleden. Het werd een gezellige avond met vragen over de brigade, algemene vragen en een muziekronde.

 

Op zaterdagochtend waren de zaterdagleden aan de beurt. Een heuse Reddingsbrigade-bingo met plaatjes rond de reddingsbrigade en leuke prijzen. Zo hielden we toch contact met elkaar. De foto's vind je in het fotoboek!

 

Heb je de jeugdbingo gemist? Niet getreurd, zaterdag 20 maart is er een nieuwe ronde. Dan starten we online om 16.00 uur. Wil je meedoen? Stuur een mailtje aan ec@vandixhoornbrigade.nl en je ontvangt een link en een bingokaart.

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.