Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Ook het zwembad gaat dicht (14-12-2020)

Jullie hebben ongetwijfeld vandaag net als wij het nieuws op de voet gevolgd en gehoord dat Nederland de komende weken grotendeels 'op slot' gaat. We hadden het eindejaarszwemmen al aangepast naar een avond alleen voor leden onder de 18, maar ook de zwembaden gaan dicht. Dat betekent dat we ook de jongere leden dit jaar niet meer zien.

Natuurlijk hadden we graag het jaar spetterend en met muziek en gedempte lichten afgesloten, maar helaas maken de omstandigheden dat dit nu niet kan. Dat is erg jammer, maar boven alles willen we natuurlijk vooral dat iedereen gezond blijft. We willen jullie alvast het beste wensen voor 2021. We vertrouwen erop jullie allemaal weer te zien op 22 en/of 23 januari maar houd de website in de gaten voor het laatste nieuws. Fijne kerstdagen!

Het bestuur van de Van Dixhoornbrigade

PS: Vragen of opmerkingen n.a.v. dit bericht, stuur een e-mail.

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.