Nieuws: De komende weken geen zwemmen (04-11-2020)

 

Helaas.... Vanwege het coronavirus gaat het Vrijburgbad de komende twee weken volledig dicht. Hierdoor zullen al onze lessen op 6, 7, 13 en 14 november komen te vervallen.

Het nieuws over de sluiting werd gisteren al bekend rond de persconferentie van het kabinet maar omdat het erop leek dat er een uitzondering zou worden gemaakt voor kinderen tot en met 12 jaar hebben we nog even gewacht om jullie een nieuwsbrief te sturen. Aan het einde van deze middag is echter duidelijk geworden dat er toch geen uitzondering komt. In het Vrijburgbad zullen dus geen ABC-zwemlessen plaatsvinden en ook onze zaterdaggroep kan dus niet zwemmen.

Op dit moment gaan wij en het Vrijburgbad er vanuit dat we op vrijdag 20 en zaterdag 21 november weer kunnen zwemmen maar uiteraard hangt dit er volledig vanaf of het kabinet de sluiting van openbare ruimten tegen die tijd al dan niet weer terugdraait. Uiteraard houden we jullie op de hoogte over de ontwikkelingen. Tot die tijd: Blijf gezond en graag tot binnenkort!

Vragen kun je nog altijd stellen via tc@vandixhoornbrigade.nl

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht