Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Nieuws: Update coronavirus (13-10-2020)

Op dinsdag 13 oktober hield het kabinet weer een persconferentie over het coronavirus. Hierbij zijn nieuwe maatregelen afgekondigd, onder meer voor de sport. Op dit moment bekijken wij wat de nieuwe regels precies betekenen voor onze vereniging. We gaan hierover ook in overleg met het Vrijburgbad en/of de gemeente(n). Als er meer duidelijkheid is, dan melden we dit sowieso hier. Houd deze website, onze social media en onze digitale nieuwsbrief dus goed in de gaten.

Duidelijk is overigens al wel dat de ouderochtend op 7 november sowieso niet kan doorgaan. Mogelijk plannen we deze op een later moment alsnog in. Hierover in dat geval later meer.

Nu al vragen en/of opmerkingen? Stuur ze naar tc@vandixhoornbrigade.nl

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.