Nieuws: Vacatures: We hebben je hulp hard nodig! (09-10-2020)

 

Gelukkig hebben we bij onze reddingsbrigade veel en enthousiaste vrijwilligers. Ze staan in het zwembad, verzinnen en organiseren evenementen of doen tal van andere dingen achter de schermen. De afgelopen periode zijn een aantal vrijwilligers weggevallen en die open plekken en taken kunnen we niet binnen de huidige ‘crew’ herverdelen. Dat betekent dat we je hulp nodig hebben!
 

In onderstaande lijst hebben we een aantal functies op een rij gezet waarvoor we op korte termijn nieuwe vrijwilligers zoeken. Voor alle functies geldt dat ze ook in stukjes op te knippen zijn en dat we graag je vragen beantwoorden. Natuurlijk zorgen we  dat je wordt ingewerkt. Zeker bij een reddingsbrigade hoort het niet om mensen zomaar in het diepe te gooien!
 

Waarschijnlijk kennen jullie dergelijke oproepen ook van andere clubs, van school of van de kerk. Het makkelijkst is het om te denken dat een andere hier beter voor geschikt is en dat dat een goede reden is om je maar niet aan te melden. Dat kan en mag uiteraard maar het risico is dat die ander ook zo denkt en dat er uiteindelijk niemand ons komt helpen. En laat ik maar duidelijk zijn: zonder nieuwe instroom redden we het niet! We vragen van sommige vrijwilligers nu al te veel met het risico dat ook zij een keer afhaken of hun taken maar half gaan uitvoeren. Ik doe daarom een dringend beroep onderstaande lijst door te nemen en met mij contact op te nemen over de voorkeur van je nieuwe functie. Dankjewel alvast.
 

Leo Wolterman
Voorzitter

PS: In het zwembad krijg je een fysiek exemplaar van deze vacature-folder. Klik op de afbeeldingen voor een vergroting in een nieuw venster.


Pagina 1:Pagina 2:


Pagina 3:

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht