Nieuws: Nieuwe leden gezocht! (29-08-2020)

 Bij de Van Dixhoornbrigade (de Middelburgse reddingsbrigade) leren we doelgerichte technieken om jezelf en/of anderen te redden. Dit gebeurt op een leuke, afwisselende en speelse manier. Door vaak te zwemmen kan een groter uithoudingsvermogen worden verkregen, waardoor je minder snel in paniek raakt als je in het water wat overkomt.

De Van Dixhoornbrigade is een sportieve, maar tegelijkertijd ook een gezellige vereniging die ook allerlei activiteiten buiten het zwembad organiseert. Hou je van zwemmen en voel je je als een vis in het water? Wil je zelf ervaren hoe leuk zwemmend redden bij onze brigade is? Kom dan eens gratis meedoen om te kijken of de reddingabrigade iets voor je is.

Op 11, 12, 18 en 19 september is het voor basisschoolleerlingen mogelijk om vanuit de sportkennismaking-sactiviteiten van de gemeente Middelburg mee te doen met onze lessen. Proefzwemmen kan op de genoemde data maar natuurlijk ook op een ander moment. Zit je al op de middelbare school? Ook dan ben je van harte welkom. Wil je weten op welk moment de groep van jouw leeftijd zwemt of heb je andere vragen? Stuur even een e-mail naar tc@vandixhoornbrigade.nl. Alvast meer informatie lezen over het lidmaatschap bij onze vereniging? Klik hier!
 

PS: Ook kinderen van ouders die het financieel minder breed hebben, kunnen lid kunnen worden van onze vereniging. Het jeugdsportfonds Zeeland ondersteunt daarbij. Meer weten? Klik hier.

 

 

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht