Nieuws: Gespannen koppies bij Vaiana en Aladin (09-02-2020)

 

 

Op zaterdag 8 februari was het weer zover, onze traditionele filmdag! Ons clubhuis wordt eens per jaar omgetoverd tot een heuse bioscoop. De zaal zat stampvol voor onze eerste film "Vaiana" waarin de tienerdochter van het opperhoofd met halfgod Maui op avontuur gaat over de oceaan en het hart van de oceaan weet terug te bezorgen. Middenin de film was het pauze zoals het hoort in een echte bioscoop.

 

Met dank aan alle thuisbakkers was het daarna genieten van pannenkoeken. Gewoon naturel of met stroop of poedersuiker. Een deel nam afscheid, maar een grote groep bleef zitten voor de tweede film. Dit jaar was dit de speelfilm "Aladin" waarin deze straatjongen uiteindelijk weet te trouwen met prinses Jasmine. Hij wordt natuurlijk geholpen door zijn aapje en vliegend tapijt, maar vooral door de geest Genie uit de lamp.

 

De derde film van de avond was bedoeld voor ons kader. Met code oranje vanwege storm op zondag 9 februari was "De storm" over de watersnoodramp van 1953 een toepasselijke keuze. Na afloop werd de bioscoop opgeruimd. Tot volgend jaar in onze Van Dixhoornbioscoop, de leukse plek in het donker!

 

Foto's van de gezellige filmdag vind je hier

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht