Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Agenda: Brigadekamp (10 & 11 september 2022)

Aanmeldformulier voor de brigadekamp op zaterdag 10 en zondag 11 september 2022.

We gaan op kamp naar Kanoa aan het Veerse Meer met allerlei leuke activiteiten. Op zaterdag 10 september vertrekken we, op zondag 11 september komen we weer naar huis. Het kamp is voor de leden van de vrijdagavond vanaf het 2e uur, voor het kader (instructeurs, hulpinstructeurs, bestuursleden en leden van diverse commissies) en voor leden van de rampenploeg. Ze zijn actief benaderd en een groot deel heeft aangegeven mee te willen gaan.

Vanwege alle voorbereidingen willen we natuurlijk graag weten wie definitief mee wil op kamp. Geef je daarom zo snel mogelijk op.

LET OP! Voor deelname aan het kamp vragen wij een kleine eigen bijdrage. Geef je jezelf op, dan verplicht je daarom jezelf ook om de eigen bijdrage van € 20,- te voldoen. Dit kan eenvoudig via de betaallink hieronder. Vul ook even de tenaamstelling in van het bankrekeningnummer van waaraf je betaalt. Zo zien we eenvoudiger terug wie al betaald heeft. Let op: Je wordt pas definitief aangemeld als je en het formulier volledig hebt ingevuld én de betaling hebt gedaan. Lukt het betalen niet of kun je het bedrag niet in één keer betalen, stuur dan een e-mail naar penningmeester@vandixhoornbrigade.nl.

Betaallink

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.

Laatste nieuwsberichten:

Bewaking Vlissingen Maritiem (22-07)

22-07-2022: Deze week bewaakten wij het evenement Vlissingen Maritiem, oftewel: 'Sail' Vlissingen. Tijdens dit evenement meerde een authentieke zeilvloot bestaande uit zogeheten tall ships aan in Vlissingen.

Lees verder »

Meevaardag weer groot succes (16-07)

16-07-2022: Een mooiere dag konden we ons niet wensen: veel zon, niet té heet en een lekker briesje. De meevaardag was mede dankzij het weer een groot succes.

Lees verder »
Bekijk het complete nieuwsarchief » Bekijk nieuwsarchief »

Vragen en afmelden

Voor alle vragen over onze trainingen kun je in het bad contact opnemen met de coördinator. Je kunt je vraag ook stellen via Facebook (chatbericht) of e-mail. Je kunt ook bellen naar 0118-820211 (Roland). Afmelden voor één van de lessen doe je via dit e-mailadres.