Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Agenda: Jubileumdag (21-05-2022)

Aanmeldformulier voor de jubileumdag op zaterdag 21 mei 2022.

Op zaterdag 21 mei a.s. willen wij met al onze leden vieren dat de Van Dixhoornbrigade 50 jaar bestaat. We willen dit doen vanaf 14.00-16.00 uur in....
't Klok'uus!  (Wissekerkseweg 6, 's-Heer Arendskerke)

We zullen die middag boerengolf spelen en ook lekker lasergamen met z'n allen! Super leuk natuurlijk!

Bovendien willen we natuurlijk ook graag weten wie hierbij aanwezig is, zodat we kunnen zorgen voor voldoende materiaal. I.v.m. de huur van de locatie en de materialen vragen we wel aan iedereen een kleine bijdrage die te betalen is via onderstaande link.

Opgeven kan tot 10 mei a.s.! Geef je snel op, want dit wil je natuurlijk niet missen! 

LET OP! Voor deelname aan deze dag vragen wij een kleine eigen bijdrage omdat we het aantal deelnemers vooraf moeten vaststellen en ook op dat moment al kosten moeten maken. Geef je jezelf op, dan verplicht je daarom jezelf ook om de eigen bijdrage van € 7,50 te voldoen. Dit kan eenvoudig via de betaallink / QR-code hieronder. Je wordt pas definitief aangemeld als je en het formulier volledig hebt ingevuld én de betaling hebt gedaan. Lukt het betalen niet, stuur dan een e-mail naar penningmeester@vandixhoornbrigade.nl.

Betaallink


QR-Code ING Bank

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.

Laatste nieuwsberichten:

50-jarig jubileumfeest leden! (21-05)

21-05-2022: Op 21 mei vierden we ons 50-jarig jubileum met de actieve leden in 't Klok'uus in 's-Heer Arendskerke met Boerengolf en lasergamen!

Lees verder »

Roland op de radio bij WFM96 (19-05)

19-05-2022: Vandaag was onze voorzitter Roland de Jong te horen op de radio bij WFM96. Aanleiding was onze nominatie voor 'Reddingsbrigade van het jaar 2021'.

Lees verder »
Bekijk het complete nieuwsarchief » Bekijk nieuwsarchief »

Vragen en afmelden

Voor alle vragen over onze trainingen kun je in het bad contact opnemen met de coördinator. Je kunt je vraag ook stellen via Facebook (chatbericht) of e-mail. Je kunt ook bellen naar 0118-820211 (Roland). Afmelden voor één van de lessen doe je via dit e-mailadres.