Evenementen Commissie (EC)


» De EC organiseert diverse evenementen, waaronder het eindejaarszwemmen.

De Evenementen Commissie (EC) organiseert ieder jaar een flink aantal activiteiten voor onze leden. Elk jaar opnieuw is de EC druk bezig om een geweldig leuk programma in elkaar te zetten, waarin voor alle leeftijden en alle brevetten weer wat leuks te doen is.
 

Dit programma omvat een aantal jaarlijks terugkerende evenementen. Dit zijn onder meer het eindejaarszwemmen, het bezoek van Sinterklaas aan het zwembad en de vossenjacht.

Verder houden we elk jaar ook een filmdag, welke is opgesplitst in een middag voor de jongere leden en een avond voor de wat oudere leden. Van de meeste evenementen kun je foto's terugvinden op deze website, zo kun je nog nagenieten ook! 

Wil je weten wat ons eerst volgende evenement is? Kijk dan even op de agenda. Door op een activiteit te klikken, kun je precies te weten komen wat we gaan doen, waar dat is en voor wie het evenement precies bedoeld is.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de komende evenementen? Houdt dan ook onze nieuwsbrief goed in de gaten!
 
Meehelpen?
Voor ondersteuning bij de verschillende evenementen zijn wij altijd op zoek naar jongeren en ouders die hierbij éénmalig of vaker willen helpen. Je kunt bijvoorbeeld ingezet worden als begeleider om zo een oogje in het zeil te houden.

Ook kunnen we regelmatig iemand gebruiken die boodschappen doet of kinderen kan vervoeren, broodjes kan smeren of pannenkoeken kan
  » Jeugdstranddag
 

» Dropping
 

» Sinterklaas in het zwembad
 

» Vossenjacht in Middelburg

 

 

bakken. Met jouw hulp kunnen we onze evenementen een nog groter succes maken! Tips voor nieuwe evenementen zijn ook altijd van harte welkom.
 
Interesse of tips? Neem even contact op met onze voorzitter.
  


 

 

Contact met de EC:
Roy van de Voort (voorzitter)
• E-mail: ec@vandixhoornbrigade.nl