Commissies

 
Commissies zijn de uitvoerende organen binnen de brigade. Onze brigade kent drie commissies. Zij vallen onder de verantwoordelijkheid van het brigadebestuur, wat deels gevormd wordt door de voorzitters van de verschillende commissies. De commissies zorgen er, ieder op hun eigen terrein, voor dat de nodige zaken worden georganiseerd en geregeld.

Door een commissie aan te klikken, krijg je meer informatie over de activiteiten van deze commissie. Ook vind je contactgegevens. Bij sommige commissies vind je ook handige downloads terug zoals examen- en kledingeisen.

Meehelpen?
Instructeurs rekruteren we zelf onder onze zwemmende leden. Op organisatorisch vlak hebben we echter altijd wel behoefte aan (jong)volwassenen die in meer of mindere mate willen meehelpen bij één van de vele taken die de brigade vervult. Daarvoor is kennis van het zwemmen of zwemmend redden doorgaans niet vereist.

Zo kun je ondersteuning bieden bij een evenement, het opknappen van ons clubhuis en/of materiaal, of bijvoorbeeld chauffeur zijn bij een rampenoefening. Misschien is er ook iets voor jou bij? Lid worden van een commissie is niet altijd nodig, éénmalig helpen mag ook! Neem contact op met één van de commissies of informeer vrijblijvend via info@vandixhoornbrigade.nl.

Maak een keuze:
-
Bestuur
- Commissie Bewakingen en Rampenbestrijding (CBR)


 

 

- Evenementen Commissie (EC)

 

 

 

- Technische Commissie (TC)