Agenda: Boevenjacht (26-06-2021)

 

Het Meesterbrein is nog altijd voortvluchtig!!! Op zaterdag 26 juni van 14.00 tot 17.00 uur organiseren we daarom een nieuwe Boevenjacht! Met walkie talkie speuren we naar de handlangers van dit Meesterbrein en wie weet ontmoeten we haar wel echt! Ook proberen we de buit terug te vinden. Een spannend spel waarbij we samenwerken in kleine groepen. Je mag verkleed komen als politieagent!

 

Voor wie?

Alle leden van de zaterdagochtend zijn welkom. Ook leden van de vrijdagavond kunnen deelnemen (eventueel als Boef). Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes zijn ook welkom. Ouders kunnen zich opgeven als begeleider.

 

Hoe geef je jezelf op?

Heel simpel. Geef je op via ec@vandixhoornbrigade.nl. Ook voor vragen of opmerkingen en voor de opgave om als Boef ("vos") of begeleiding deel te nemen.

 

Covid-19

Mogelijk gelden er maatregelen rond het Clubhuis, dit wordt aan de deelnemers medegedeeld (bijvoorbeeld waar ouders kunnen wachten, of er eenrichtingsverkeer is). Bij opgave van veel begeleiding wordt een selectie gemaakt, zodat er niet teveel ouders (volwassenen) dicht bij elkaar in de buurt komen. Verder bekijken we wat de maatregelen tegen die tijd nog zijn.

 

 


 

« Terug naar het overzicht met agendaberichten