Agenda: Filmdag (06-03-2021)

 

Zaterdag 6 februari is het weer zover: de jaarlijkse filmdag! Het clubhuis vergaat een ware metamorfose en lijkt wel op een minibioscoop. Kom je ook? Geef je dan op, zodat we weten wie er allemaal komt.  Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes zijn van harte welkom. Opgeven is eenvoudig, mail naar ec@vandixhoornbrigade.nl o.v.v. "Filmdag". Geef daarbij ook op of je papa/mama pannenkoeken wilt bakken.

 

Voor leden van de zaterdagochtend begint de filmdag om 16.00 uur. We kijken een leuke film die geschikt is voor alle leeftijden. Aan het einde van de film gaan we smikkelen van de pannenkoeken. Om 18.30 kun je worden opgehaald. Als je ook de tweede film van de dag mag blijven kijken – laat dat even weten – kun je om 20.30 worden opgehaald.

 

Voor leden van de vrijdagavond begint de filmavond om 18.45 uur. De tweede film zal ongeveer tot 20.30 uur duren en is ook geschikt voor alle leeftijden. Voor jullie staat er wat chips en popcorn klaar.

 

Na 20.30 uur wordt er nog een vervolg aan de avond gegeven. Dit deel is bestemd voor het kader van de brigade.

 

Meld je bij aankomst en vertrek aan en af bij een lid van de evenementencommissie zodat we weten wie er allemaal aanwezig zijn.

 

Neem wat geld mee als je iets willen kopen bij de bar.

 

Tijdens de filmdag zijn er leden van de evenementencommissie en een aantal instructeurs aanwezig.

 

We hopen dat jullie allemaal komen.

 

Covid-19

Omdat we niet in de toekomst kunnen kijken weten we niet of er restricties zijn tegen die tijd. De Van Dixhoornbrigade volgt hierin de dan geldende adviezen van het RIVM. 

 


 

Adresgegevens clubhuis:

Clubhuis D'Ouwe Werf
• Dokstraat 24, Middelburg
• Telefoon: 0118 - 626585

 


 

 

Contact met de EC:
Roy van de Voort (voorzitter)
• E-mail: ec@vandixhoornbrigade.nl

 


 

« Terug naar het overzicht met agendaberichten