Agenda: Sinterklaasfeest in het zwembad (05-12-2020)

 

Click to view full size image

 

Sint en zijn Pieten zijn weer in Nederland. De Pieten hebben aangegeven wel eens een zwemles te willen komen bekijken. Ze hebben laten weten dat ze zaterdag 5 december een kijkje komen nemen. Spannend!

 

Kleding

Je hoeft geen kleren mee te nemen, we zwemmen die zaterdag zonder kleren, enkel in badkleding.

 

Zet je beste beentje voor

Broers, zussen zijn deze ochtend van harte welkom, ook als ze geen lid van de brigade zijn. Wel moeten ze een diploma A hebben. Ouders zijn helaas niet welkom. Foto's van het evenement komen op de website te staan.

We zullen de Pieten laten zien hoe echte redders zwemmen, dus tot dan!

 

Opgave broertje(s), zusje(s) verplicht

Om te voorkomen dat we veel administratie hebben die ochtend (door Covid-19 dienen we te registreren wie er allemaal zijn) is opgave voor broertjes en zusjes VERPLICHT!!!

Mail naar ec@vandixhoornbrigade.nl de naam van het jeugdlid en de naam van  broertje(s) en/of zusje(s) die meekomen. Zo hebben we die ochtend de administratie lekker snel op orde en kunnen we lekker spelletjes doen met de Pieten. 

Hoe meer kinderen er komen hoe gezelliger het wordt. Ook vragen of opmerkingen kunnen gemaild worden naar het voornoemde mailadres.

 

Covid-19

De restricities zoals gelden in het Vrijburgbad zijn van toepassing. Helaas zijn ouders/verzorgers, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes dit jaar niet welkom. Omdat we niet in de toekomst kunnen kijken weten we niet of er meer restricties zijn tegen die tijd. De Van Dixhoornbrigade volgt hierin de dan geldende adviezen van het RIVM. 

 


 

« Terug naar het overzicht met agendaberichten