Agenda: WEL zwemmen zaterdag, ALLE groepen (04-07-2020)

 

Na de tijdelijke stop vanwege het coronavirus gaan alle groepen (met uitzondering van de oudergroep) vanaf vrijdag 5 juni weer van start. Op de vrijdagavond zwemmen alle groepen op het eigen uur maar wordt wel 45 minuten gezwommen in plaats van 60. 

Voor de zaterdag geldt dat vanaf zaterdag 13 juni geldt dat ALLE groepjes weer tegelijkertijd gaan zwemmen. De cohorten komen dus te vervallen. We hebben nog wel te maken met de minimale 1,5 meter afstand tot de instructeurs. We zullen dus het aantal instructeurs blijven beperken.

Nu het zwembad en de gemeente de maatregelen iets hebben versoepeld, hebben we op de zaterdagochtend ook in het wedstrijdbad enkele banen tot onze beschikking gekregen. De oudergroep kan hierdoor vanaf zaterdag 13 juni weer gaan trainen. Hierbij geldt uiteraard wel dat IEDEREEN altijd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar moet houden. We vragen de deelnemende ouders hier ook zelf goed op te blijven letten.

Let op: We zwemmen met de oudergroep wel korter dan gebruikelijk. We kunnen tot 08.30 uur gebruik maken van het wedstrijdbad. Hierna kan worden omgekleed. Als dit is gebeurd, dan dienen de ouders het bad te verlaten. Er mogen immers nog geen ouders binnen in de accommodatie wachten.

​Meer informatie over de lessen op de vrijdag vind je hier.
Meer informatie over de lessen op de zaterdag vind je hier.

 


 

 

Contact met de TC:
Roland de Jong

• E-mail: tc@vandixhoornbrigade.nl

 


 

« Terug naar het overzicht met agendaberichten