Agenda: Kennismaken met de reddingsbrigade (20-09-2019)

 

 

 

In september kunnen geïnteresseerden kennismaken met onze reddingsbrigade. Op vrijdagavond 13 september 2019 en vrijdagavond 20 september 2019 kunnen kinderen/jongeren vanaf 10 jaar kijken en meedoen tijdens een speciaal opgezette trainingsavond. Kinderen tussen 6 en 10 jaar (en in het bezit van minimaal het A-diploma) kunnen dit doen op zaterdagochtend 14 september 2019 en zaterdagochtend 21 september 2019 doen.

We laten zien op welke onderdelen wij wekelijks trainen. Het gaat met name om reddingsonderdelen, maar natuurlijk is er ook aandacht voor bijvoorbeeld de verschillende zwemslagen. Kinderen/jongeren die interesse hebben kunnen komen kijken, maar zelf meedoen is natuurlijk leuker. Ouders/verzorgers kunnen meekijken vanaf de kant.

De kennismaking op de vrijdagavond vindt plaats tussen 19.00 en 20.00 uur. De kennismaking op de zaterdagochtend begint om 08.00 uur en eindigt om 09.00 uur. Al onze zwemtrainingen vinden plaats in het Vrijburgbad tussen Middelburg en Vlissingen. Meld je bij binnenkomst in het zwembad bij de coördinator (te herkennen aan het gele t-shirt). Hij/zij helpt je verder op weg.

Deze activiteit wordt ondersteund door de gemeente Middelburg. Meedoen is geheel gratis! Alvast meer informatie lezen over het lidmaatschap bij onze vereniging? Klik hier!

Wil je meedoen? Dan kun je je aanmelden via de website van Brede scholen Middelburg. Kun je één van de twee keer niet? Geen probleem. Dan kom je gewoon één van de twee keer.

Aanmelden voor de kennismakingen op de vrijdag doe je hier.
Aanmelden voor de kennismakingen op de zaterdag doe je hier.


 

 

Contact met de TC:
Roland de Jong

• E-mail: tc@vandixhoornbrigade.nl

 


 

« Terug naar het overzicht met agendaberichten