Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Agenda: Dropping, zoek de zender! (22-02-2025)

Een onbekende basis, een onbekend gebied, een dropping maar ook kans op een prijs… Doe je warmste kleren en je veiligheidshesje aan en laad je zaklamp op, dit wil je niet missen!

In kleine groepjes met begeleiding ga je de weg zoeken naar de 'basis'. Hier heeft het Meesterbrein een zender achter gelaten en door middel van een apparaatje dat je meekrijgt kun je de zender opsporen! Onderweg een warme verrassing, evenals bij de basis natuurlijk. Aanvang 18.00 uur bij het Clubhuis. Via portofoons ontvang je extra aanwijzingen en opdrachten. Streven is om uiterlijk 21.00 uur weer in ons Clubhuis klaar te zitten om naar huis te gaan.

Naast de deelnemers zoeken we ook begeleiders.

Om het evenement door te laten gaan is een minimum deelnemers van 15 wel gewenst. Geef je dus alvast op door een mail te sturen aan de EC (ec@vandixhoornbrigade.nl).

 

 


 

 

Contact met de EC:
Roy van de Voort (voorzitter)
• E-mail: ec@vandixhoornbrigade.nl


 
Evenementencommissie:

Roy van de Voort (commissievoorzitter)
• E-mail: ec@vandixhoornbrigade.nl


« Terug naar het overzicht met agendaberichten

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.