Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Agenda: Kartel- en handelsspel (09-11-2024)

Het kartel- en handelspel is een spannend spel in het donkere Middelburg. Meer weten? Kom gewoon en doe mee!!! Onze boot gaat ook te water zodat er een heuse veerboot meedoet in dit spel waar goud, zilver en Dixhoorndollars je om de oren vliegen...

Kopen en verkopen van gestolen goederen... Het Meesterbrein is weer bezig! Groepjes (kartels) zwerven rond en proberen zoveel mogelijk Dixhoorndollars te bemachtigen. Deze kunnen dan naar de bank gebracht worden, daar zijn ze veilig. Maar... Onderweg zijn er handlangers van het Meesterbrein en kunnen er andere kartels bestolen worden. Maar er mag ook gehandeld worden! Het kartel dat het meeste geld op zijn bankrekening weet te krijgen wint het spel. Naast deelnemers zoeken we nog begeleiders voor de groepjes en handlangers van het Meesterbrein.

We starten om 18.00 uur en zijn om 21.00 uur klaar.

Aanmelden? Mail de EC: ec@vandixhoornbrigade.nl 

 


 
Evenementencommissie:

Roy van de Voort (commissievoorzitter)
• E-mail: ec@vandixhoornbrigade.nl


« Terug naar het overzicht met agendaberichten

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.