Agenda: Proefexamens vrijdagavond (deel 2) (05-04-2019)

 

Op vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019 zijn de proefexamens; ons jaarlijkse meetmoment om te bepalen hoever elk individueel lid is met de examenstof van het diploma waarvoor hij of zij zwemt.

Aan de hand van beoordelingslijsten kijken we waar we nog even de puntjes op de i moeten zetten en aan de hand van de uitslag wordt bepaald waaraan er binnen de groep nog gewerkt moet worden en of (met name bij nieuwe leden) het examen haalbaar is. Het is belangrijk dat we van iedereen een proefexamen afnemen.

Zowel op de vrijdagavond als de zaterdagochtend hebben we twee toetsmomenten. We verdelen de kandidaten over deze twee avonden. Ieders aanwezigheid is erg belangrijk. Wie wanneer proefexamen moet doen zie je in onderstaand overzicht. Heb je naar aanleiding hiervan vragen? Stel ze dan aan je coördinator of stuur een e-mail naar tc@vandixhoornbrigade.nl

Heb je géén proefexamen op de bewuste vrijdag of zaterdag? Dan zwem je gewoon een reguliere les.

Tijdens de proefexamens hebben de examinatoren de zwemtijd hard nodig. Zorg dus dat je op tijd bent. Op tijd zijn betekent zeker een kwartier voor de start van de les aanwezig in het zwembad en omkleden.

De indeling van de proefexamens vind je binnenkort op deze site.
 
Wil je de diploma-eisen of kledingeisen nog even bekijken? Klik op de links!

 


 

 

Contact met de TC:
Roland de Jong

• E-mail: tc@vandixhoornbrigade.nl

 


 

« Terug naar het overzicht met agendaberichten