Agenda: Kennismaken met de reddingsbrigade (09-10-2021)

 

  
 

In oktober kunnen geïnteresseerden kennismaken met onze reddingsbrigade. Op vrijdagavond 8 oktober 2021 en vrijdagavond 15 september 2021 kunnen kinderen/jongeren vanaf +/- 10 jaar kijken en meedoen tijdens een speciaal opgezette trainingsavond. Kinderen tussen 6 en +/- 10 jaar (en in het bezit van minimaal het A-diploma) kunnen dit doen op zaterdagochtend 9 oktober 2021 en zaterdagochtend 16 oktober 2021 doen.


We laten zien op welke onderdelen wij wekelijks trainen. Het gaat met name om reddingsonderdelen, maar natuurlijk is er ook aandacht voor bijvoorbeeld de verschillende zwemslagen. Kinderen/jongeren die interesse hebben kunnen komen kijken, maar zelf meedoen is natuurlijk leuker. Ouders/verzorgers kunnen meekijken vanaf de kant.

De kennismaking op de vrijdagavond vindt plaats tussen 18.00 en 19.00 uur. De kennismaking op de zaterdagochtend begint om 08.00 uur en eindigt om 09.00 uur. Al onze zwemtrainingen vinden plaats in het Vrijburgbad tussen Middelburg en Vlissingen. Meld je bij binnenkomst in het zwembad bij de coördinator (te herkennen aan het gele t-shirt). Hij/zij helpt je verder op weg.

Deze activiteit wordt ondersteund door de gemeente Middelburg. Meedoen is geheel gratis! Alvast meer informatie lezen over het lidmaatschap bij onze vereniging? Klik hier!

Wil je meedoen? Dan kun je je aanmelden via de website van Brede scholen Middelburg. Kun je één van de twee keer niet? Geen probleem. Dan kom je gewoon één van de twee keer. Een tweede keer kennismaken kun je dan doen tijdens één van onze reguliere lessen.

LET OP: Het is noodzakelijk dat je minimaal in het bezit bent van het A-zwemdiploma.
 


 

 

Contact met de TC:
Roland de Jong

• E-mail: tc@vandixhoornbrigade.nl

 


 

« Terug naar het overzicht met agendaberichten