Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Agenda: Lip-sing-challenge (22-03-2025)

Een Lip-sing-challenge? Jazeker, op zaterdag 22 maart kun je meedoen in ons clubhuis. Wat moet je doen? Alleen of met vrienden doe je een artiest of band na. Zelf zingen is verboden, je moet doen alsof je zingt terwijl het dak er af gaat en onze DJ Desmond jouw muziekkeuze opzet. Als de vakkundige jury na je nummer denkt dat je echt gezongen hebt dan win je een mooie prijs! Doe mee en schrijf je in met jouw favoriete act vóór 28 februari. Inschrijven is eenvoudig door te mailen naar ec@vandixhoornbrigade.nl o.v.v. 'lip-sing-challenge'. Iedereen mag meedoen!

Wil je niet meedoen maar wel kijken? Ook dat kan! Inschrijven is ook dan nodig zodat we iedereen van een hapje en drankje kunnen voorzien. Broers, zussen, familie en vrienden, iedereen is welkom om te komen kijken naar de spetterende optredens!

Voor de sommige leden een stuk nostalgie, want tot 2015 was dit de jaarlijkse Kazinga, een playbackshow. Zelfs tijdens de reünie in 2022 kwamen er nog acts van vroeger voorbij... Wie weet zing jij jezelf wel de brigadegeschiedenis in!


 
Evenementencommissie:

Roy van de Voort (commissievoorzitter)
• E-mail: ec@vandixhoornbrigade.nl


« Terug naar het overzicht met agendaberichten

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.