Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Agenda: Jachtseizoen (30-09-2023)

Wanted Poster - Invitation Templates - Clip Art Library

Op zaterdag 30 september is het tijd voor een nieuw evenement gebaseerd op de televisieserie 'Jachtseizoen'! Weet de rechterhand van het Meesterbrein uit handen te blijven van onze speurneuzen? Met een speciale app (één van de begeleiders gebruikt deze) en diverse puzzels ga je met je groep op zoek.

De avond is verdeeld in 2 blokken. Van 18.00 tot 19.30 uur gaan onze jongste leden een uur lang op jacht. Daarna is het vanaf 20.00 uur tijd voor de oudere leden. En als je 2 blokken wilt meejagen kan dat natuurlijk ook! Opgave is eenvoudig via ec@vandixhoornbrigade.nl. Broers, zussen, vrienden en vriendinnen zijn welkom, wel even opgeven.

Tevens zoeken we begeleiding om de groepen met de jongere kinderen te kunnen begeleiden. Ook begeleiding kan zich opgeven via bovenstaande mailadres.


 
Evenementencommissie:

Roy van de Voort (commissievoorzitter)
• E-mail: ec@vandixhoornbrigade.nl


« Terug naar het overzicht met agendaberichten

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.