Zwemmen
Varen
Hulpverlenen

Agenda: Brigadekamp (10-09-2022)

Dit jaar bestaat onze brigade 50 jaar en willen we het door de Covid-19 pandemie meermaals uitgestelde kamp alsnog laten doorgaan. We gaan op kamp naar Kanoa aan het Veerse Meer met allerlei leuke activiteiten. Op zaterdag 10 september vertrekken we, op zondag 11 september komen we weer naar huis. Een speciale werkgroep met mensen uit het bestuur, de EC en de CBR houden zich bezig met de voorbereidingen.

Het kamp is voor de leden van de vrijdagavond vanaf het 2e uur, voor het kader (instructeurs, hulpinstructeurs, bestuursleden en leden van diverse commissies) en voor leden van de rampenploeg. Ze zijn actief benaderd en een groot deel heeft aangegeven mee te willen gaan. Opgeven kan eenvoudig via de aanmeldlink! Aanmelden kan tot 1 juli, dan willen we weten wie er allemaal meegaan!

Je kunt ook mailen naar ec@vandixhoornbrigade.nl voor meer informatie of als je vragen hebt.


 
Evenementencommissie:

Roy van de Voort (commissievoorzitter)
• E-mail: ec@vandixhoornbrigade.nl


« Terug naar het overzicht met agendaberichten

Maak kennis met de Van Dixhoornbrigade:

Ook jij kunt redder worden!

Je kunt leren zwemmend redden vanaf het moment dat je over een A-zwemdiploma beschikt. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je ook oefeningen gaan doen met onze (junior)rampenploeg of de strandwachtopleiding volgen. Je leert dan ook varen en samen met leeftijdsgenoten kun je ook worden ingezet bij bewakingen van evenementen op en rond het water.

Lid worden kost je nog geen 15 euro per maand en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Er is geen wachtlijst! Bovendien mag je altijd twee keer gratis meedoen om te kijken of de reddingsbrigade bij je past. Alvast meer weten? Bekijk dan de video bovenaan deze pagina of klik op één dan de links hieronder. Tot binnenkort?!

Meer informatieInschrijfformulierAanmelden proefles

Waarom lid worden van de Van Dixhoornbrigade?

 • 1. Sporten is gezond
  • Sporten is goed voor lichaam en
   geest en helpt tegen overgewicht. Sporten vergroot bovendien het zelfvertrouwen en de discipline.

 • 2. Beter leren zwemmen
  • Onze leden verbeteren wekelijks
   hun zwemtechnieken en conditie.
   Ze leren ook zichzelf en anderen
   te redden uit een noodsituatie.

 • 3. Gezelligheid
  • Sporten brengt je (kind) in contact met andere kinderen. Onze brigade organiseert daarvoor ook veel leuke activiteiten, ook buiten het bad.

 • 4. Nuttig bezig zijn
  • Oudere leden (12+) kunnen ook lid worden van de rampenploegen en hun dploma's komen onder meer van pas bij een (bij)baan als strandwacht.