Nieuws: Geen Lange Jan Award (02-06-2017)

 

Als je het juryrapport leest dan kan je niet anders als ongelofelijk trots zijn. Trots op wat we hebben bereikt, trots op de vele vrijwilligers binnen onze brigade maar ook trots dat ons werk door steeds meer mensen wordt opgemerkt (en als onmisbaar wordt beschouwd)!! 

 

Na afloop van de bekendmaking werden we dan ook veelvuldig en uit allerlei verschillende hoeken gefeliciteerd met ons nominatie. En na de teleurstelling moeten we inderdaad trots zijn en blijven op onze nominatie. 

 

 

Eerlijk gezegd hadden we de Lange Jan Award heel graag in ons clubhuis gezet. Het mocht niet zo zijn. Ruim 2.100 stemmen werden er uitgebracht op de drie genomineerden in drie categorieën. In onze categorie is het spannend geweest maar uiteindelijk ging de prijs naar de Stichting behoud Hoogaars.

 

We doen ons mooie werk natuurlijk niet om of prijzen te winnen. Hoewel het even slikken was tijdens de bekendmaking op 1 juni in Hotel Van Der Valk gaan we gewoon door. Zo’n juryrapport helpt wel om gemotiveerd te blijven werken aan en binnen onze mooie club.

 

Iedereen die ons de afgelopen heeft gesteund willen we van harte bedanken. Grootste dank gaat uiteraard uit naar iedereen die zich onvermoeibaar, zonder klagen en zonder dat er een tegenprestatie wordt verwacht inzet voor onze brigade. 

 

 

 

 

 


 

« Terug naar het nieuwsoverzicht