Agenda: Filmdag (20-01-2018)

 

Zaterdag 20 januari 2017 is het weer zover: de jaarlijkse filmdag! Het clubhuis vergaat een ware metamorfose en lijkt wel op een minibioscoop. Kom je ook? Geef je dan op, zodat we weten wie er allemaal komt.  Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes zijn van harte welkom.

 

Voor kinderen die zwemmen op de zaterdagochtend begint de filmdag om 16.00 uur. We kijken een leuke film die geschikt is voor alle leeftijden. Aan het einde van de film gaan we smikkelen van de pannenkoeken. Om 18.30 kun je worden opgehaald. Als je ook de tweede film van de dag mag blijven kijken – laat dat even weten – kun je om 20.30 worden opgehaald.

 

Voor leden van de vrijdagavond begint de filmavond om 18.45 uur. De tweede film zal ongeveer tot 20.30 uur duren en is ook geschikt voor alle leeftijden. Voor jullie staat er wat chips en popcorn klaar.

 

Na 20.30 uur wordt er nog een vervolg aan de avond gegeven. Dit deel is bestemd voor het kader van de brigade.

 

Meld je bij aankomst en vertrek aan en af bij een lid van de evenementencommissie zodat we weten wie er allemaal aanwezig zijn.

 

Neem wat geld mee als je iets willen kopen bij de bar.

 

Het zou fijn zijn als enkele ouders pannenkoeken voor ons willen bakken, geef dit dan a.u.b. aan op het opgaveformulier.

 

Tijdens de filmdag zijn er leden van de evenementencommissie en een aantal instructeurs aanwezig.

 

We hopen dat jullie allemaal komen,

 


Aanmelden?

Klik hier om je nu direct eenvoudig aan te melden via deze website.
 

 

Adresgegevens clubhuis:

Clubhuis D'Ouwe Werf
• Dokstraat 24, Middelburg
• Telefoon: 0118 - 626585

 


 

 

Contact met de EC:
Irene van de Voort (voorzitter)
• E-mail: ec@vandixhoornbrigade.nl

 


 

« Terug naar het overzicht met agendaberichten